>

De Vrienden Kring/BSV De Semmelstee Semmelweisstraat 182, 9728 NN Groningen tel: 050-5267217

Helaas zijn wij gestopt als lid van de O.G.D.

Op het moment dat bij ons de behoefte bestond om ook wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen zij wij met open armen toegelaten bij de O.G.D.

Helaas hebben wij al enige jaren een probleem om een team op de been te brengen , waarom wij besloten hebben om te stoppen bij de O.G.D.

Rest ons als vereniging om de O.G.D. te bedanken voor de fijne jaren als lid.

ZOMERPERIODE VRIJ DAMMEN

Tijdens de zomerperiode bestaat de mogelijkheid om bij ons te dammen.

Hier zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft ook geen lid te worden van onze vereniging.

Dus ook leden van een andere vereniging zijn gewoon welkom.

Als je tussen 19.15 uur en 19.30 aanwezig bent kan je bij ons dammen .

Je kan je ook aanmelden bij de competitieleider Tom Huizinga tel; 050-3124451 of bij de secretaris Jan Aeilkema tel;0612182529

Verkoop borden en schijven

Omdat wij teveel borden en schijven hebben bieden wij een aantal van onze mooie wedstrijd borden te koop aan inclusief schijven voor een zeer redelijke prijs.

Zelf uitzoeken in ons clublokaal s.v.p. een afspraak maken via de secretaris Jan Aeilkema.

.

Dit prachtige boek is onontbeerlijk in de boekenkast van iedere NOORDELIJKE dammer.

Dus Groningers : Kom op en geniet van deze mooie damuitgave ! Daar krijg je geen spijt van !

Te bestellen en info hvdnap@home.nl